. n y e t z .

By: Nyet Nyet Nyet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Jan-2008 13:48 Email | Share | | Bookmark
Ber-Thaipusam di Putrajaya

 
 
 
View all 69 photos...
Oleh kerana peminat2 ku dah x sabar nak tgk gambar di putrajaya, jadi aku mempersembahkan... jeng jeng jeng... entryyyyy... Ber-Thaipusam di Putrajayaaaaaa....

Aku YM ngan Sha, ajak pi Putrajaya hari cuti Thaipusam. Aku saje nak test amik gambar outdoor kat Putrajaya. So pada hari kejadian, aku , Sha & anak dia, Haris pun jumpe la kat Selera Putra.

Dah jadi big boy dah Haris ni. Lama giler aku x jumpe. Haris ni pemalu orgnya. Asyik berkepit ngan Ummi dia jer. Susah gak aku nak capture expression muka dia. Asyik sama je. Pastu, dia lak jenih x brape nak active and pemalu betol, so x dapek la aku nak amik gambar dia berlari2, berlompat2 dan lain2 lagi aksi melampau.

Last2 je baru nak mesra2 ngan aku. Haris la tukang lawan makan ngan aku. Nampak je kecik, tapi kuat makan. Ok la, aku persembahkan buat pertama kalinye,

SHA & HARIS.



Haris hisap jari.. cute sgt



Big boy Haris




Monday, 28-Jan-2008 10:06 Email | Share | | Bookmark
Bersantai di Port Dickson

Aku belom sempat pilih2 gambar kat PD, jadi buat masa ni aku letak gambar Aus snorkling pakai pelampong kat swimming pool @ Palm Spring PD.



Cute kan dia?


Monday, 28-Jan-2008 09:58 Email | Share | | Bookmark
aidiladha ku di kampung PART 2

 
sembang ape la tuh?
siap angkat kaki tuh
View all 34 photos...
Hye people!

At last dpt jua aku habis kan entry AidilAdha ni. Aku suke FP today, sgt helpfool.

Ok, u ols enjoy viewing and sabar tunggu entry aku seterusnye, yakni >> "Bersantai di Port Dickson"



Thursday, 24-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
aidiladha ku di kampung PART 1

 
 
 
View all 22 photos...
Raya korban tahun ni agak suram sket sbb family aku baru kehilangan pakcik yg disayangi, PAK TEH pada 09.12.2007 jam 7.50am di Hospital Tuanku Jaafar, Seremban pada usia 49thn akibat serangan jantung. Walaupun suram tapi tetap ceria cam selalu namun jauh di sudut hati, terasa sangat kehilangan Pak Teh. Allah SWT lebih menyayangi Pak Teh. Semoga roh Pak Teh dicucuri rahmat olehNya di sana.

Al Fatihah.

>> up next, aidiladha ku di kampung PART 2



Saturday, 19-Jan-2008 19:11 Email | Share | | Bookmark
Kenape.. x percaya ke??

 
Korang penah tgk ayam baca sokkaba? penah? penah tak?... tak penah? misti korang x penah tgk kan.. tapi kat kg aku, ayam semua bijak-bijak.. kecik2 lagi dah terer membaca... kalo x caye, tgk je gambar ni... hehehehee...



[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net